Selecteer een pagina

MEDIAMIEK BUSINESS CONSULT

BEZIELDE BUSINESS INSPIRATIE VOOR VROUWELIJKE VERSCHILMAKERS

missie manual

In één sessie inzicht in jouw unieke toegevoegde waarde op zielsniveau (unique soul point), jouw persoonlijke (levens)missie en hoe je deze kunt vertalen naar de missie van jouw bedrijf.

CONCEPT CURE

Een zeer krachtige persoonlijke brainstorm waarin mij wordt ingefluisterd waar het heen mag en waarin we dit samen concretiseren in een helder bedrijfsconcept en duidelijk stappenplan.

SOUL SUPPORT

Persoonlijke reading waardoor jij als meisje met een missie helderheid krijgt in persoonlijke belemmeringen. Deze worden door healing en handvatten opgeruimd zodat de weg weer vrij is voor jouw mooie werk.

HERKEN JIJ DIT?

Je wilt je onderscheiden, maar weet niet waarom jij het verschil maakt.

Je wilt dat een onafhankelijk en ervaren iemand met je meekdenkt met jouw briljante idee

Je bent je droom een beetje uit het oog verloren en wil het weer terug

Je twijfelt of je iemand wel  of niet aan zult nemen.

Je wilt weten hoe je het beste uit jouw personeel kunt halen

Je bent toe aan de volgende stap en hebt behoefte aan inspiratie en een stappenplan

DAN KAN IK JE WELLICHT HELPEN!

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK NEEM ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

VRAAG EN ANTWOORD

Wat houdt het in?

Een mediamiek business consult is een combinatie van down to earth business advies met de toegevoegde waarde van een mediamieke invalshoek. Hierdoor komen we direct to the point, zie ik waar het heen mag, wat de belemmeringen zijn en wat je hier aan kunt doen. Daarnaast ‘download’ ik kant en klare concepten afgestemd op jou en jouw missie. En dat geeft op zijn minst een boost!

Voor wie is het bedoeld?

Voor vrouwelijke verschilmakers of wereldverbeteraars. Dit kunnen zowel dames zijn in een leiderschapspositie als onderneemsters. Het zijn altijd vrouwen met een missie die op hun vakgebied de wereld een beetje beter willen maken.

Hoe werkt het?

Als je je gegevens achterlaat, neem ik contact met je op. Naar aanleiding daarvan besluiten we of er wederzijds een klik is. Wanneer dit het geval is, plannen we een consult in of maak ik een offerte voor een jaar abonnement voor je. Let op! Voor het laatste heb ik slechts plaats voor 3-5 dames.

Op welke basis werk je?

Op basis van aandacht. Dus door een hele ochtend echt met mijn aandacht bij jou te zijn. En als je structureel mijn katalyserende kracht wilt ervaren, raad ik je aan een jaar abonnement op maat te nemen. Let op! Hiervoor heb ik slechts 3-5 plaatsen per jaar beschikbaar.

Kan ik je ook per uur inhuren?

Alleen als we al samenwerken op abonnementsvorm en er uren gewenst zijn buiten het afgesproken abonnement. Deze uren worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Telkens switchen tussen verschillende opdrachtgevers per uur komt de kwaliteit van mijn input niet ten goede. Dus doe ik dit niet.

Waarom zou ik jou nemen?

Je moet mij alleen inschakelen als je er een goed gevoel bij hebt. Dus check bijvoorbeeld mijn Linkedinprofiel en kijk of ik de ervaring heb die jij wenselijk acht. Of lees de testimonials op mijn website. En als je genoeg achtergrond informatie hebt, doe vooral even je ogen dicht en voel of het klopt. Dit doe ik uiteindelijk immers ook:-)

Je hebt een exclusieve werkwijze. Wat als er geen ruimte meer is?

Ik geloof in de kracht van aandacht. Daarom werk ik met maximaal 3-5 dames per jaar, waar ik mijn hele ziel en zaligheid in stop. Aangevuld met een incidentele ochtend om het afwisselend te houden. Wanneer ik ‘vol’ zit, kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Aan het eind van ieder jaar doe ik bestaande cliënten een continueer voorstel. Wanneer zij afhaken, benader ik dames op de wachtlijst, op volgorde van aanmelding.

UIT ERVARING…

Hoe sterk mijn missie is, voelde ik wel. En gaandeweg kwam ik steeds Liselore tegen. Op verwachte en onverwachte momenten. En heel vaak met onverwachte maar heel ware, rijke en bijzondere ervaringen. Eén opmerking en er werd bij mij van alles aangezet in mijn hoofd. Kan en wil en moet ermee aan de slag. Openheid. Eerlijk. Niet pleasen. Veel resultaat.

De ‘filmpjes’ die Liselore ziet en je presenteert, die zo concreet zijn dat ze verankeren. Als cadeau bij me blijven. En oefeningen, gesprekken. Mijn wereld op zijn kop, en toch weer niet. Het voelen. Inzicht.

Mijn missie is sterk. En de vorm wordt concreet. Rust. Vertrouwen. Concept van mijn bedrijf klaar, en nu in 2.0. Aan beide versies stond Liselore aan de zijlijn, midden op het pad in de weg, droeg ze me en daagde ze me uit.
Dat is het effect van Liselore.

Nienke Blom - Libelle levensafronding en uitvaartbegeleiding

www.libellealkmaar.nl

On a mission, plannen concreet maken en vooral even het meedenken. Klopt het wel maar klopt het vooral bij mij? Liselore denkt helder en zeer inspirerend mee en weet de juiste vragen te stellen of zaken te benoemen die je aan het denken zetten. Gericht op “dat” wat bij jou past. En “dat” klopt in alles. Even een kompas momentje, vaar ik nog de juiste koers? Na het gesprek suddert het nog door. Maar de puzzelstukjes vallen en dan met een giga boost energie weer aan de slag.

Voor het platform JouwLaatsteLevensfase is Liselore haar inbreng toen, nu en ook straks een warm, positief en waardevol. En dan zegt ze bij het weggaan; “Go Girl”.

Monique Brandse - Platform 'jouw laatste levensfase'

www.jouwlaatstelevensfase.nl

AANBOD & INVESTERING

KAN IK JE HELPEN?

LAAT DAN JOUW GEGEVENS ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

OOK IEDERE WEEK KANS MAKEN OP EEN GRATIS SOUL S.O.S.?
LOOT MEE!