Selecteer een pagina

MEDIAMIEK LIFE CONSULT

INZICHT

Inzicht waarom jij je spiritueel gezien in jouw huidige situatie bevindt.

OPLOSSINGEN

Oplossingen en antwoorden die in afstemming met jou worden ‘gehoord’ of ‘gezien’.

HANDVATTEN

Concreet sparren over welke stappen je NU kunt zetten om jouw situatie te veranderen.

HERKEN JIJ DIT?

Zit je in een situatie waar je zelf even niet meer uit komt?

Twijfel je aan de juiste keuze?

Heb je het gevoel dat er geen enkele beweging zit in waar je graag beweging in zou willen zien?

Zit je zelf niet lekker in je vel?

Weerhoudt jouw probleem jou van een vreugdevol leven?

Ben je toe aan een flinke dosis helderheid, inzicht en inspiratie?

DAN KAN IK JE WELLICHT HELPEN!

VRAAG DAN NU EEN MEDIAMIEK LIFE CONSULT AAN!

VRAAG EN ANTWOORD

Wat is een mediamiek life consult?

Het is een persoonlijk consult; een combinatie van een reading en een coach gesprek. Hierin behandelen we een concrete vraag die jij hebt. Ik stem af op jou en hoor, zie en voel de antwoorden die jouw ziel heeft. Vervolgens sparren we hierover zodat je naar huis gaat met een concreet idee of plan.

Voor wie is het?

De consulten zijn in het bijzonder voor bewuste vrouwen, die antwoorden zoeken op zielsniveau. Omdat daar antwoorden te vinden zijn die je niet kunt ‘bedenken’. En omdat je ziel altijd de weg weet:-)

Hoe werkt het?

Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina, kan je een consult aanvragen. Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen. Deze vindt plaats in Ugchelen, bij Apeldoorn.

Tijdens het consult komt jouw ziel aan het woord, kunnen de spirits die in de buurt aanwezig zijn aan het woord komen of krijg ik zelf duidelijk geïnspireerd woorden en beelden binnen die ik omzet in woorden.

Betaling vindt plaats aansluitend aan het consult. Dit kan contant (gepast) of via Tikkie/Ideal.

 

Voor welke 'problemen' is een mediamiek life consult?

Eigenlijk kunnen alle problemen, dilemma’s of keuze kwesties aan de orde komen. Het kan gaan over je relatie(s), kinderen, werk, zingeving, (levens)missie, wonen etc. Eigenlijk alles wat jou belemmert om een wondervol leven te leiden.

Wat is het NIET?

Het is geen vervanging voor therapie, reguliere of alternatieve zorg, orthopedagische begeleiding etc. Deze disciplines zitten helaas niet in mijn pakket. Ook kan ik de toekomst niet voorspellen omdat je altijd nog je eigen vrije wil hebt. Een mediamiek life consult kan je inzicht, oplossingen en handvatten aanreiken. Indien verdere begeleiding nodig is, zoek dan een professional die bij je past. Deze verantwoordelijkheid ligt bij jou.

 

Ben jij altijd de juiste persoon om het consult te geven?

Nee, soms is het beter om naar iemand anders te gaan. Wanneer ik dit zo aanvoel, zal ik je aangeven dat ik je niet kan helpen, zonder hier verder inhoudelijk op in te gaan. Ik verwijs je vervolgens graag door naar één van mijn collega’s.

Na het consult...

Tijdens het consult krijg je vanuit zielsperspectief inzichten, oplossingen en handvatten aangereikt die jou kunnen helpen om de situatie te verbeteren. Deze kunnen soms pittig en confronterend zijn. Geef het allemaal tijd. Veranderingen vinden niet altijd van de een op de andere dag plaats en vragen een langere adem en inzet.

Het kan zijn dat je na een consult verdere ondersteuning of begeleiding nodig hebt. In dat geval is het consult een gerichte opstap naar verdere behandeling. Deze verantwoordelijkheid ligt bij jou. Zoek hiervoor een professional die bij jou past. Het kan ook zijn dat de problemen na het consult opgelost zijn en verhelderend hebben gewerkt. Dat je genoeg handvatten hebt om aan de slag te gaan en verdere stappen niet aan de orde zijn.

UIT ERVARING…

Ik heb wat je me hebt meegegeven even op me in laten werken. Ik vond het heel mooi en heel herkenbaar en ontroerend ook. Wat je zei over licht en vrij zijn… Ik voel dat dat is hoe ik diep in wezen ben. En volgens mij was ik zo als kind ook. Maar met de jaren zijn er steeds meer dekentjes over me heen gekomen, zo voelt het, waardoor het steeds een beetje zwaarder en vermoeiender is gaan voelen. Je beschrijving herken ik dus heel erg. Ik ben me ook het afgelopen jaar meer en meer bewust geworden van mijn gevoeligheid en sterke intuïtie. Voor mij is je verhaal een bevestiging van dingen die ik diep van binnen weet, maar waar ik het contact mee kwijt was. Het voelt als een heel mooi kado wat je me gegeven hebt!

Twee maanden later…

Het gaat nu heel goed met mij. Er gebeuren allemaal hele mooie dingen. Soms moet ik mezelf even knijpen. Ik voel dat ik meer en meer mijn gevoel durf te volgen ook al weet ik niet waar me dat heen leidt, maar dat brengt mooie dingen.

Gouwe de Waard

AANBOD & INVESTERING

KAN IK JE HELPEN?

VRAAG DAN NU EEN MEDIAMIEK LIFE CONSULT AAN!.