Selecteer een pagina

ONLINE SOUL S.O.S.

SNEL ANTWOORD

Uiterlijk een week na ontvangst van jouw informatie ontvang je mijn antwoord per email.

ANONIEM

Jouw vraag is veilig bij mij. Je kunt ‘m zelfs anoniem stellen als je je daar beter bij voelt.

HERKENNING

Ik heb al een hoop gekkigheid gezien en (zelf) meegemaakt. Dus schroom niet…

HERKEN JIJ DIT?

Je wilt iets dringends vragen, maar weet niet aan wie

Je hebt het gevoel in circeltjes te lopen en ziet de nooduitgang niet meer

Je loopt telkens tegen hetzelfde aan en hebt geen idee waarom

Je hebt als vrouw, als moeder even een andere invalshoek nodig

Je zoekt zingeving en bezieling, maar hebt geen idee wat je hier komt doen

Je zit in een situatie waar je niet meer uit kunt komen

DAN KAN IK JE WELLICHT HELPEN!

VRAAG EEN ONLINE SOUL S.O.S. AAN EN HEB JOUW ANTWOORD OF OPLOSSING BINNEN EEN WEEK IN JOUW EMAIL.

VRAAG EN ANTWOORD

Wat houdt een Soul S.O.S. precies in?

Een Soul S.O.S. een vlot, kort en krachtig antwoord op jouw vraag. Het antwoord is echter niet gebaseerd op mijn mening. Het is het antwoord dat me ‘ingefluisterd’ wordt door jouw ziel en/of de zielen om jou heen die van je houden. Dit noem je ‘geÏnspireerd schrijven’. En dat is dus wat ik je doorgeef.

Voor wie is het?

De Soul S.O.S. is bedoeld voor vrouwen die met een probleem of vraag zitten waar zo snel mogelijk een antwoord op moet komen. Alleen dan niet een ‘bedacht’ antwoord, maar een ‘bezield’ antwoord.

Hoe werkt het?

Je stuurt me jouw vraag of dilemma via de aanmeldbutton op deze pagina. Je vult de gegevens in. Zodra jouw gegevens ontvangen zijn, stuur ik je via Whatsapp/Tikkie een betaalverzoek. Wanneer ik de betaling ontvangen heb, kom ik zo snel mogelijk op jouw vraag terug  via email. Dit is uiterlijk binnen een week.

Wat doe je met mijn gegevens?

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Je kunt je vraag zelfs anoniem stellen. Mocht het zo zijn dat ik vermoed dat jouw veiligheid in het geding is, of dat van mensen in jouw omgeving, zal ik hulp zoeken. Dit doe ik echter alleen na dit met jou besproken te hebben. Dit is echter zelden het geval.

Ik heb ook andere begeleiding. Kan ik die stoppen?

Nee. Ik ben geen arts of psycholoog. Ik kan je helpen met antwoorden en oplossingen vanuit een andere invalshoek, maar met een Soul S.O.S. kun je reguliere zorg niet vervangen. Wel aanvullen.

Waarom vraag je op het aanmeldformulier of mijn vraag (anoniem) op de website/social media mag?

Hoewel het antwoord dat ik geef op jou afgestemd is, kan het mogelijk troost, hoop of herkenning bieden aan anderen. Daarom vraag ik of ik jouw vraag en ijn antwoord daarop mag delen. Geheel anoniem uiteraard.

Kan ik zelf ook mijn ziel horen?

Jazeker! Het is het kleine stemmetje in jou dat je vaak van uitstekend advies voorziet. De truc is alleen om het te horen en er aandacht aan te schenken. Daar gaan volwassenen nog weleens de mist mee in. Probeer eens iedere dag, bijvoorbeeld voor het opstaan of slapen gaan, even rustig gaat zitten. Lekker met je ogen dicht. En concentreer je dan op jouw ademhaling en ga in gedachten naar je buik. Als het je helpt, leg ook je handen op je buik. En stel je buik dan eens de vraag: ‘wat wil je mij vertellen’?  Het zou maar zo kunnen dat er allerlei verhalen of beelden naar voren komen. Goed naar luisteren hoor!

UIT ERVARING…

Liselore weet op geheel eigen wijze precies de kern te raken en te inspireren in jouw unieke mens zijn. Dit maakt haar advies tot een ware  “aha erlebnis”, of te wel; een leermoment waarin je een lichte schok kan ervaren! Zij heeft me met haar geïnspireerd spreken, mediamieke talent en het mij werkelijk te ‘zien’, enorm verder geholpen in het vinden van mijn eigen authentieke levenspad. Named; “wild child at heart”
Karin Groeneveld

AANBOD & INVESTERING

KAN IK JE HELPEN?

VRAAG EEN ONLINE SOUL S.O.S. AAN EN HEB JOUW ANTWOORD OF OPLOSSING BINNEN EEN WEEK IN JOUW EMAIL.